MAPLE BEAR GLOBAL SCHOOLS The best of Canadian education for a global future.

Iskustva

Iskustva naših roditelja

Viktorovi mama i tata

Poštovani i dragi naši,
Ovim putem bi želeli da Vam se najiskrenije zahvalimo od srca na svemu što činite za našeg sina Viktora, sa toliko puno brige, ljubavi i razumevanja, kakvi ste i prema ostalim mališanima.
Sin nam je napredovao vidno za ovih par meseci,a zavoleo je uz vas i ples i bazen! Sve aktivnosti su veoma savremene i raznovrsne, čak mu se i francuski sviđa 😁
Ceo tim je divan! Svi zaposleni su jako fini i ljubazni,od ljudi koji odrzavaju vrtić, preko vaspitačica i saradnika, do administracije, ne bi smo želeli nikoga da izostavimo. Vi ste zaslužni za prelepu atmosferu koju imate u vrtiću i za osmehe na dečijim licima – veliko HVALA na tome!

Želimo Vam puno sreće, zdravlja i uspeha u predstojećoj, kao i u narednim godinama, i da nastavite da usrećujete i edukujete decu na pravi način kako to već i radite. 😊♥️

Srećni novogodišnji i božićni praznici!
Read more

Olga i Nikola

Dragom našem Maple Bear-u, 
Želimo da zahvalimo na svemu što je u proteklom periodu pružio našem Mateji!
Hvala i celokupnom timu, svim vaspitačicama koje su uvek vesele i nasmejane. Zaista znači kada bez brige možeš nekom poveriti svoje trogodišinje dete.
Svakako smo primetili da je Mateja iz dana u dan sve više napredovao, što na jezičnom polju, što na socijalizaciji i druženju sa drugarima, to je za nas jako važno.
Takođe, hvala što za mališane svakog dana obezbeđujete zdravu i ukusnu hranu.
Pozdravljamo se samo na kratko, jer već od pocetka predstojeće školske godine nastavljamo druženje sa vama, a ujedno se nadamo da ćete u skorijem periodu uspeti da pokrenete i usluge osnovnog obrazovanja, jer to svi željno iščekujemo! 
Srdačan pozdrav celom timu Maple Bear-a!
Read more

Milica i Vladan

Maple Bear Belgrade 
We have two kids (6yo and 3yo) and both are happy and excited every morning when we drop them off at Maple Bear. The friendly and caring staff, nurturing learning environment, in-house enrichment programs (i.e. Dance, swimming, music, French, etc), were all reasons why we chose Maple Bear. The care and education that our kids are receiving is simply great. 
Read more

Mama Rajka

Maple Bear Beograd
“Svaki roditelj želi da bude najbolji. Uvek želimo da nam deca budu na sigurnom, da su srećna, zadovoljna, da se kvalitetno razvijaju i rastu. Stoga ni izbor vrtića uopšte nije lak i jednostavan. Kako naći vrtić gde su deca srećna, gde sa osmehom ulaze u vrtić, gde su zaposleni uvek nasmejani, gde se pozitivna energija oseća na svakom koraku? Sport je veoma važan u razvoju dece, da li ću imati vremena da posle vrtića idemo na plivanje, tenis, karate i sl, i da li će dete biti u stanju da prati sve to nakon vrtića? Nakon obilaska 30tak Beogradskih vrtića napokon smo našli ono što tražimo, i mnogo mnogo više od toga. Našli smo vrtić gde nam je savršeno, gde su deca srećna, gde imaju sport svaki dan, gde se sa svima radi veoma kvalitetno, gde se iz dana u dan vidi napredak na detetu, gde doktor dolazi u vrtić … sve što treba jednom detetu dobiće u ovom vrtiću, nakon vrtića dete je samo naše, zajedno idemo kući da se odmaramo i uživamo….
Hvala Maple Bear što ste nam dali priliku da rastemo i razvijamo se sa Vama, hvala Vam što postojite. ❤”
Read more

Mila i Matija

Dragi nas MAPLE BEAR, nase slucajno  poznanatvo je najbolja stvar koja je mogla da se desi za nase dete.❤
Od kada se druzimo sa vama odlazak u vrtic i sam boravak u njemu je jedan od najlepsih delova dana. I taj osmeh na njenom licu kada vas pomenemo nije slucajan, za to ste zasluzni vi, citav sistem, osoblje, i puno paznje koja se poklanja svim aktivnostima u toku dana. Kvalitet, napredak i zdravlje su vase drugo ime a sigurni smo da bi sva deca dodala jos  ljubav,osmeh i sreca. 😌
Volimo te MAPLE BEAR jer ti volis nasu decu! Veliko hvala!❤️
Read more

Barbora’s parents

I´d like to use this opportunity to thank you and to all your staff for very nice time our daughter had in your kindergarten. Although it was very short period of just 2 months, we saw how she was enjoying it, how she was going to kindergarten with positive attitude and she even said that she don´t want to go back to her previous kindergarten 😊. Even in this short period we saw her progress especially with art and also on bike. She always told us how she enjoyed especially swimming classes. We all will miss this kindergarten a lot, because we had a chance to compare it with couple others and definitely in your case it is unbeatable either in regards of equipment, but also in regards of staff approach to us and kids.
The only think we regret that we didn´t find you earlier and that our daughter could be part of your kindergarten just for 2 months.
 
Thank you once again for everything and wish you all the best and a lot of new kids in future.
 
Regards,
Barbara´s Parents     
Read more