MAPLE BEAR GLOBAL SCHOOLS The best of Canadian education for a global future.

Testimonials

Parent Testimonials

Theresa & Dimas

We have joined Maple Bear school right after its opening and I can say that the quality has since been consistently at the highest level. The entire personnel is friendly and committed and facilities are new and of highest standard.
As a mother of three children, I have experience throughout every program year stage, and my children enjoy going to Maple Bear, because of the well balanced program of fun and academic activities taught by qualified teachers. The level of English throughout the courses is proficient and all my children also have learned the Serbian language, besides knowing their mother tongue from home. My oldest child recently graduated at Maple Bear and has since had a very easy start in the first grade at a knowingly demanding bilingual school (Deutsche Schule), because he has had such a good preparation at Maple Bear preschool.
 
I highly recommend Maple Bear Kindergarten and Preschool to every parent, who wishes for their child to receive first class education.

Theresa Alvarenga MMSc.
Read more

Yacine & Sekou

We are very happy about our children’s first year at Maple Bear. Although they are twins, my children have different profiles and needs, but from the start, the teachers were able to find each needs and over the months we have seen very significant progress. The teachers are patient and attentive to the specific needs of the children, so each child progresses at their own pace.

The children spend a busy and quality day thanks to the various activities offered. We particularly appreciate it because in addition to theoretical learning there is a good place for physical development because a wide variety of sports activities are on the program.

We are also very satisfied with the canteen and the dishes offered our children enjoyed it so much and ate very well and it is essential for good learning. A big thank you to the entire Maple Bear team for this rewarding year.

Yacine, Sekou
Read more

Mikell and Dan

Our daughter has absolutely loved her year at Maple Bear!  She always returns home from school happy and is excited to go off to school each morning.  We are thrilled with the level of education offered at Maple Bear, as well as the array of enriching activities included in their program, which is not offered anywhere else.  We will miss the school and all of the wonderful staff!!Read more

Zorana & Vladimir

Praise from happy parents
We would like to thank you for your attention, dedication and detailed approach to the child as a person, and not as a group, which was the not the case in previous kindergartens where we were not satisfied. We are very satisfied with your system, the love and pleasant atmosphere given by the teachers from the toddler group. Our child adores the teachers and shows emotions towards them as if they were among our closest family members.

Zorana & Vladimir
Read more

Viktor’s Mom & Dad

Poštovani i dragi naši,
Ovim putem bi želeli da Vam se najiskrenije zahvalimo od srca na svemu što činite za našeg sina Viktora, sa toliko puno brige, ljubavi i razumevanja, kakvi ste i prema ostalim mališanima.
Sin nam je napredovao vidno za ovih par meseci,a zavoleo je uz vas i ples i bazen! Sve aktivnosti su veoma savremene i raznovrsne, čak mu se i francuski sviđa 😁
Ceo tim je divan! Svi zaposleni su jako fini i ljubazni,od ljudi koji odrzavaju vrtić, preko vaspitačica i saradnika, do administracije, ne bi smo želeli nikoga da izostavimo. Vi ste zaslužni za prelepu atmosferu koju imate u vrtiću i za osmehe na dečijim licima – veliko HVALA na tome!

Želimo Vam puno sreće, zdravlja i uspeha u predstojećoj, kao i u narednim godinama, i da nastavite da usrećujete i edukujete decu na pravi način kako to već i radite. 😊♥️

Srećni novogodišnji i božićni praznici!
Read more

Olga i Nikola

Dragom našem Maple Bear-u, 
Želimo da zahvalimo na svemu što je u proteklom periodu pružio našem Mateji!
Hvala i celokupnom timu, svim vaspitačicama koje su uvek vesele i nasmejane. Zaista znači kada bez brige možeš nekom poveriti svoje trogodišinje dete.
Svakako smo primetili da je Mateja iz dana u dan sve više napredovao, što na jezičnom polju, što na socijalizaciji i druženju sa drugarima, to je za nas jako važno.
Takođe, hvala što za mališane svakog dana obezbeđujete zdravu i ukusnu hranu.
Pozdravljamo se samo na kratko, jer već od pocetka predstojeće školske godine nastavljamo druženje sa vama, a ujedno se nadamo da ćete u skorijem periodu uspeti da pokrenete i usluge osnovnog obrazovanja, jer to svi željno iščekujemo! 
Srdačan pozdrav celom timu Maple Bear-a!
Read more

Milica i Vladan

Maple Bear Belgrade 
We have two kids (6yo and 3yo) and both are happy and excited every morning when we drop them off at Maple Bear. The friendly and caring staff, nurturing learning environment, in-house enrichment programs (i.e. Dance, swimming, music, French, etc), were all reasons why we chose Maple Bear. The care and education that our kids are receiving is simply great. 
Read more

Mama Rajka

Maple Bear Beograd
“Svaki roditelj želi da bude najbolji. Uvek želimo da nam deca budu na sigurnom, da su srećna, zadovoljna, da se kvalitetno razvijaju i rastu. Stoga ni izbor vrtića uopšte nije lak i jednostavan. Kako naći vrtić gde su deca srećna, gde sa osmehom ulaze u vrtić, gde su zaposleni uvek nasmejani, gde se pozitivna energija oseća na svakom koraku? Sport je veoma važan u razvoju dece, da li ću imati vremena da posle vrtića idemo na plivanje, tenis, karate i sl, i da li će dete biti u stanju da prati sve to nakon vrtića? Nakon obilaska 30tak Beogradskih vrtića napokon smo našli ono što tražimo, i mnogo mnogo više od toga. Našli smo vrtić gde nam je savršeno, gde su deca srećna, gde imaju sport svaki dan, gde se sa svima radi veoma kvalitetno, gde se iz dana u dan vidi napredak na detetu, gde doktor dolazi u vrtić … sve što treba jednom detetu dobiće u ovom vrtiću, nakon vrtića dete je samo naše, zajedno idemo kući da se odmaramo i uživamo….
Hvala Maple Bear što ste nam dali priliku da rastemo i razvijamo se sa Vama, hvala Vam što postojite. ❤”
Read more

Mila i Matija

Dragi nas MAPLE BEAR, nase slucajno  poznanatvo je najbolja stvar koja je mogla da se desi za nase dete.❤
Od kada se druzimo sa vama odlazak u vrtic i sam boravak u njemu je jedan od najlepsih delova dana. I taj osmeh na njenom licu kada vas pomenemo nije slucajan, za to ste zasluzni vi, citav sistem, osoblje, i puno paznje koja se poklanja svim aktivnostima u toku dana. Kvalitet, napredak i zdravlje su vase drugo ime a sigurni smo da bi sva deca dodala jos  ljubav,osmeh i sreca. 😌
Volimo te MAPLE BEAR jer ti volis nasu decu! Veliko hvala!❤️
Read more

Barbarini roditelji

Koristim ovu priliku da se zahvalim Vama i Vašem osoblju na veoma lepom vremenu koje je naša ćerka provela u Vašem vrtiću. Iako je to bio veoma kratak period od samo 2 meseca, videli smo kako ona uživa, kako sa pozitivnim stavom ide u vrtić i čak je rekla da ne želi da se vraća u prethodni vrtić 😊. Čak i u ovom kratkom periodu, videli smo njen napredak posebno u likovnom, a takođe i u vožnji bicikla. Uvek nam je pričala kako uživa, posebno na časovima plivanja. Svima će nam mnogo nedostajati ovaj vrtić, jer smo imali priliku da ga uporedimo sa par drugih i definitivno je u vašem slučaju nepobediv kako po opremljenosti, tako i po pristupu osoblja prema nama i deci.
Jedino zbog čega žalimo jeste što vas nismo ranije našli i što je naša ćerka bila u vašem vrtiću samo 2 meseca.
Hvala vam još jednom na svemu i želim vam sve najbolje i puno nove dece u budućnosti.

Pozdravi,
Barbarini roditelji    
Read more